Rozenberen - Rozenbeer

Rozenberen - Rozenbeer - Rozen Beer - Bloemenberen - Bloemenbeer

Rozenberen - Rozenbeer– de beste keuze!

Rozenberen - Een charmante en uniek ogende rozenbeer van hoge kwaliteit is een geweldig en uniek geschenk dat de ontvanger jarenlang zal herinneren aan de emoties die hij of zij tijdens zijn of haar feest heeft ontvangen. Ook kunnen deze teddyberen gemaakt van rozen een nieuw alternatief worden voor een bos bloemen!

Dankzij de eigenschappen van het materiaal waarvan de teddyberen zijn gemaakt, kunnen ze zelfs aan de kleinsten als cadeau worden gegeven! Kinderen kunnen zorgeloos genieten van deze roze teddyberen, want alle onderdelen zitten stevig vast en het materiaal van de rozen is veilig voor de kleintjes!

Ongetwijfeld zal iedereen het leuk vinden om een rozenbeer te krijgen: kind, vriendin, vrouw, moeder of iemand anders van wie je houdt.


Rozenbeer - Teddyberen gemaakt van rozen – Niet alleen een geschenk!

Rozenberen in allerlei kleuren zijn niet alleen een geweldig geschenkidee! Door hun unieke uitstraling en moderniteit kunnen teddyberen gebruikt worden als een leuk detail in je interieur.

Een teddybeer gemaakt van rozen zal zeker een voorwerp van aandacht worden als woondecoratie of zelfs een esthetisch bruiloftsdetail dat zal helpen een unieke emotie of speelsheid te creëren. Teddyberen gemaakt van rozen kunnen veel meer zijn dan alleen een schattig geschenk!


Wat maakt onze rozenberen anders?

We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor de productie van teddyberen. Daarom zien de gebruikte 3D-rozen er zeer natuurlijk uit en creëren ze het effect van echte bloemen. Alle gebruikte rozen worden met de hand geplukt. Dankzij handwerk wordt een compleet beeld van de teddybeer gecreëerd, wat deze uniek maakt en charme geeft.

Onze rozenberen worden bij je afgeleverd:

Bij je thuis – we garanderen dat je de teddyberen in de hele Europese Unie binnen enkele werkdagen rechtstreeks bij je thuis of op een ander opgegeven adres ontvangt.

Hoge kwaliteit - zelfs de kleinste details van de handgemaakte teddyberen zijn extreem duurzaam en zijn zelfs bestand tegen constante knuffels. De rozenberen zullen je jarenlang plezier geven, omdat de gebruikte bloemen hun vorm en kleur niet verliezen.

Uniek - deze teddyberen creëren een kans om iemand op een andere manier te verrassen en liefde en aandacht te tonen. De emoties die ontstaan door het geven van een rozenbeer zullen net zo lang duren als de teddybeer zelf.


Verzorging van rozenberen

Deze rozenberen hebben geen speciale verzorging nodig. Je hoeft alleen de rozenblaadjes af en toe af te stoffen en de teddybeer zal er weer als nieuw uitzien!

Dankzij de eigenschappen van het materiaal dat is gebruikt om de teddyberen te maken, trekt het geen stof aan en is het bijzonder gemakkelijk schoon te maken. Om de teddybeer echter tegen verkleuren te beschermen, wordt het aangeraden deze niet in direct zonlicht te laten staan.

Product added to wishlist