Grote pluche leeuwen XXL - knuffel leeuw enorme XXL speelgoed


Grote pluche leeuwen zijn echte koningen van het huis!

Grote pluche leeuwen - de koning der dieren gaat langzaam op handen en voeten staan, schudt met zijn gouden manen, haalt diep adem en dan barst er een luid gebrul uit het diepst van zijn keel. Elk detail van dit indrukwekkende dier verspreidt simpelweg de grootsheid. Het is dan ook geen wonder dat grote pluche leeuwen zo populair zijn.

Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Kleintjes kiezen meestal leeuwen voor verschillende spellen. Ze brengen actief tijd door met leeuwen, dragen ze als bescherming en vallen in slaap met de leeuwen als ze moe zijn. De dappere leeuw beschermt ze 's nachts en laat ze vredig mooie dromen dromen. Ondertussen kiezen volwassenen dit pluche speelgoed als interieurdetail, wat hun sterke karakter benadrukt.

De meeste karakteristieke details van een leeuw komen immers terug in knuffels. Waarschijnlijk daarom willen veel mensen een stukje van die grootsheid en moed meekrijgen. "Brave as a lion" wordt tenslotte niet voor niets gezegd.


Het knuffelen van een pluchen leeuw maakt slapen zoeter

Maar maak niet de fout om verkeerd over leeuwen te denken, want ze hebben nog een andere kant, die heel lief en gezellig is. Wist je dat echte leeuwen tot 20 uur per dag kunnen slapen of rusten? Een ongelooflijk aantal! In het wild zijn leeuwen te zien liggend op de rug met hun benen omhoog of dommelend in de schaduw. Leeuwen gedragen zich heel liefdevol met elkaar terwijl ze lekker luieren.

Ze wrijven met hun koppen tegen elkaar en spinnen. Een pluche kopie van een leeuw weerspiegelt waarschijnlijk het beste van al het speelgoed zijn levende tegenhanger. We vinden het speelgoed tenslotte waar we het hebben achtergelaten - op het bed of op de grond. De echte koning van de slaap. Naast zo'n slaper is het veel gemakkelijker om zelf in slaap te vallen.


Op welk filmpersonage lijkt jouw grote pluche leeuw?

Leeuwen zijn zo majestueus dat ze heel vaak worden afgebeeld in verschillende films, series en zelfs in tekenfilms. Iedereen heeft waarschijnlijk meer dan één versie van de tekenfilm "The Lion King" of serie van de legendarische "Madagascar" gezien.

Om nog maar te zwijgen van speelfilms "The King of the Jungle", "The Chronicles of Narnia", "The Wizard of Oz". In elk van deze films spelen leeuwen de meest prominente rollen, alsof ze voorbestemd zijn om sterren te worden. Laat zo'n ster stralen bij jou thuis. De helderheid zal je verwarmen als je het koud hebt. De zachte vacht van de pluche leeuw zal je vriendelijk tegen zich aan nestelen wanneer je geknuffeld wilt worden.

En zijn indrukwekkende uiterlijk zal je inspireren om dappere wandelingen te maken en zal je helpen alle angsten die je belemmeren te vergeten. Ten slotte zal het hebben van een leeuw in huis je echt doen verlangen om, samen warm opgerold, een of andere film over dit fascinerende dier te zien. Je zult kunnen raden aan welk personage je leeuw het meest doet denken. Misschien noem je het zelfs naar dit personage?


Pluche leeuwen zijn speelkameraden

Vergeet niet dat leeuwen een soort kittens zijn. Net iets groter. Maar ze hebben hetzelfde speelse gen. Grote pluche leeuwen zullen dus geweldige spelgenoten zijn. Terwijl je je verstopt tussen bloemen, stel je voor dat je in het kreupelhout van de savanne bent en een prooi aan het besluipen bent. Samen met de leeuw ga je proberen wiens gebrul zich over meer kilometers verspreidt.

Je gaat elkaars manen vergelijken om te zien welke langer en glanzender is. En je gaat moe liggen en je voorstellen dat de felle zon van Afrika boven je hoofd schijnt. Er zijn veel spellen. Bovendien ben je niet de enige die ze misschien leuk vindt. Er wordt gezegd dat elke kat ervan droomt een leeuw te zijn. Dus als je een echte kat in huis hebt, kun je dat controleren. Misschien wordt de pluche leeuw niet alleen de beste vriend van jou, maar ook van je huisdier? Of misschien bedenken jullie alle drie leuke spelletjes?


Zachte knuffels van de koning der dieren

Om zijn kracht te weerspiegelen, is de pluche leeuw gemaakt van duurzame materialen, die ook na meerdere wasbeurten hun oorspronkelijke uiterlijk behouden. De sterke naden zijn bestand tegen zelfs het luidste gebrul tijdens games.

En de zachte vacht en zachte manen zullen je knuffelen als je zin hebt om te rusten. Je kunt dit speeltje veilig tegen je gezicht houden omdat het is gemaakt zonder gebruik te maken van materialen die schadelijk zijn voor de gezondheid, en het speeltje is gevuld met anti-allergische siliconen vezeldetails.

Product added to wishlist