Grote pluche knuffelberen XXL - knuffel teddyber enorme XXL speelgoed

Grote Pluche Knuffelberen XXL - Knuffel Teddyber Enorme XXL Speelgoed

Grote pluche knuffelberen - Hallo, ik ben Teddy!

Grote pluche knuffelberen - Ik ben een grote, tedere en lieve teddybeer. Ik heb geen kloppend hart maar ik ben van top tot teen gevuld met liefde. Ik kan niet wachten om bij je thuis te komen omdat ik weet dat als we elkaar eenmaal ontmoeten, we de beste vrienden zullen zijn die altijd alles samen zullen doen. Weet je al wat je met mij zou willen doen? Want ik heb mijn koffie al gepakt!


Laten we samen leuke dingen doen!

Laten we samen leuke dingen doen - Wanneer grote Teddybeer in jouw huis aankomst, wordt het gevuld met gezelligheid en warmte, want deze nieuwe bewoner staat voor je klaar bij elke dagelijkse situatie. Neem Teddy mee als je naar een film kijkt, hij houdt graag je hand vast als je bang wordt, en dat hij kan bijdragen aan je dagelijkse leven, zal hem extreem gelukkig maken. Teddy zal blij met je zijn, en als je verdrietig bent, zal hij je dag opvrolijken.

Laat me alsjeblieft altijd bij je zijn - Grote knuffelbeer wordt verdrietig als hij jou lange tijd  niet ziet. Daarom vindt hij het heel leuk als hij met jou mee mag op reis. Een park of ergens aan de kust, een huis op het platteland of zelfs een vreemd land zal de favoriete plek van de beer worden, omdat hij bij jou is. Wat is er nu nog leuker dan een zachte, tedere en liefdevolle metgezel bij je te hebben, die de reis omzet in een nog verbazingwekkende herinnering.

Aandacht is mijn andere naam - Teddybeer zit vol liefde die hij met jou wilt delen. Geef hem knuffels dan zal hij jou knuffels geven. Nodig hem uit om bij je te slapen dan zal hij de gelukkigste beer in de wereld zijn, en terwijl je ligt te slapen, zal hij je beschermen tegen nare dromen. Teddy luistert naar al jouw gedachten,  en misschien vertel je hem zelfs je innerlijke geheimen die hij het aan niemand zal doorvertellen.


Grote teddyberen - Geluk tijd

Teddyway is gewoon een idee gebaseerd op nostalgie uit de kindertijd. Onze teddyberen zijn een charmant, zacht geschenk die voldoet aan de verwachtingen van iedereen en niemand onberoerd zal laten. Dit geschenk is voor alle leeftijden, het kan worden aangepast aan iedereen waarvan je houdt.

Na verloop van tijd en na het luisteren naar de verzoeken en wensen van onze klanten, hebben we onze producten en de verpakking hiervan verbeterd. Momenteel kunnen klanten kiezen uit teddyberen in verschillende soorten en maten, pas een lint in de gewenste kleur aan die de nek van de teddybeer versiert, kies een doos met hun favoriete snoepjes die samen met de beer aankomt, en kies de verpakking van de grote knuffelbeer als een geschenk - grote knuffels.

We hebben altijd als doel gehad geschenken te creëren die vreugde verspreiden en een onvergetelijke indruk achterlaten. We willen dat iedereen de kans krijgt om te voelen wat het betekent om zich te nestelen tegen een zachte, donzige en grote teddybeer, die de meest geliefde wordt in ieders huis.

We bieden een duurzaam geschenk aan onze klanten. Onze teddyberen zijn van de hoogste kwaliteit en het materiaal ervan is bestand tegen de liefde van zelfs de meest ondeugende familieleden. De teddybeer is een  geweldig geschenk, zelfs voor familieleden met een allergie, want de zachte en vormbestendige vulling is gecertificeerd en voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidseisen van de Europese Unie.

Je zult merken dat de XXL teddyberen van Teddyway een geweldige manier zijn om zorgzaamheid, liefde, vriendschap of sympathie te uiten voor de mensen waarvan je houdt!

Product added to wishlist