Grote pluche giraffen XXL - knuffel giraf enorme XXL speelgoed

Grote Pluche Giraffen XXL - Knuffel Giraf Enorme XXL Speelgoed

Grote pluche giraffen zo uit de savanne je omhelzing in!

Grote pluche giraffen - je zult dit dier met niemand verwarren. Het heeft een lange sierlijke nek, slanke benen, gevlekte vacht, charmante wimpers en grote ogen vol vriendelijkheid. Ja, het is een prachtige giraf. Het hoogste zoogdier ter wereld, dat zelfs tot 5,5 meter hoog kan worden. Je zou het bijna recht in de ogen kunnen kijken als je een toren van drie personen zou vormen.

Zelfs pasgeboren giraffen zijn groter dan de meeste mensen. Een giraffe is dus een echt model van de dierenwereld. Hij loopt elegant over de savanne-catwalk. U droomt waarschijnlijk over een giraf die bij u thuis loopt? Het blijkt dat alles mogelijk is. Het enige wat je hoeft te doen is willen!


Giraf die thuis past

Blijkbaar zou niemand je toestaan een echte giraf in huis te houden. Het zou niet alleen niet door de deur passen, maar zou ook het bed kapot maken als je het jezelf comfortabel wilt maken, en het zou uiteindelijk al je bloemen opeten. Dus hebben we een betere oplossing: een pluche giraffe. Misschien is het geen giraf van originele grootte, die in de natuur te zien is.

Het is echter nog steeds speelgoed van indrukwekkende afmetingen, dat met zijn schattigheid ieders hart zal veroveren. Je kunt zo'n giraf gerust als bijzonder cadeau geven, waarmee je oprechte aandacht voor een ander toont. En nadat je een giraffe voor iemand hebt gekocht, wil je er zeker een in huis hebben. Bovendien is het niet alleen een perfect accessoire voor in huis, maar ook voor kinderkamers, speelkamers of elke andere ruimte die je exclusief wilt maken. Grote pluchen giraffen geven deze ruimtes een vleugje exotisme.


Elk speelgoed heeft zijn eigen persoonlijkheid

Alle giraffen zijn uniek! Er zijn geen twee giraffen met dezelfde vlekken op de vacht, net zoals er geen twee personen zijn met dezelfde vingerafdrukken. De vingerafdrukken van elke persoon zijn uniek. Plus, pluche giraffen zijn uniek in hun persoonlijkheid. Iedereen die een grote pluche giraf adopteert, brengt er tenslotte veel tijd mee door: danst, speelt, slaapt ermee, kijkt films, maakt foto's (minstens één keer per dag), probeert verschillende gerechten, reist naar de meest verre magische landen , zoeken zelfs troost bij giraffen in moeilijke tijden.

Onderweg gebeuren meestal interessante verhalen. Ze creëren een onbeschrijfelijke band met eigen speelgoed. Met behulp van de grote pluche giraf kun je zelfs je creativiteit ontwikkelen. Bedenk bijvoorbeeld minimaal 20 plekken die een giraf graag zou willen bezoeken. Of maak een verhaal voor elke plek van de giraf. En nu al die plekjes tellen. Hoeveel plekken zijn er? Je zult meteen merken dat je volledig opgaat in deze activiteit en dat je alle dagelijkse beslommeringen ergens ver weg hebt achtergelaten. De pluche giraf is dus meer dan alleen speelgoed. Het is een unieke persoonlijkheid die met jou door het leven reist.


Pluche giraf is de beste slaapgenoot

Je zult je nooit vervelen met de pluche giraffen. Waarom? Omdat ze heel weinig slaap nodig hebben. In het wild slapen giraffen 10 minuten tot 2 uur. Stel je voor dat je zo weinig rust nodig hebt en dat je de rest van je tijd zou kunnen besteden aan het spelen van games. Het zou geweldig zijn! Maar mensen moeten langer slapen. Slaap is immers erg belangrijk voor ons om op krachten te komen.

En grote pluche giraffen zijn bijzonder omdat ze net zo lang slapen als hun baasje. En altijd heel rustig. Geen pluche giraffe snurkt als een luide tractor en maakt je wakker in het midden van een mooie droom. Dat garanderen wij! Integendeel, het zal niet alleen niet storen, maar zal je ook helpen om gemakkelijker in slaap te vallen. Je zult sneller kalmeren en ontspannen na het knuffelen van zo'n zacht en pluizig speeltje.


Bij het maken van speelgoed wordt aandacht besteed aan belangrijke details

Bij het maken van grote pluche giraffen is veel aandacht besteed aan kwaliteit van materialen, duurzaamheid en authenticiteit van details. De giraf blijft in uitstekende staat, zelfs na vele jaren van slapen, dansen of spelen van verschillende spelletjes. De sterke naden zijn bestand tegen zelfs het meest intense plezier.

De stoffen zijn geschikt voor herhaaldelijk wassen. De ballen waarmee de giraf is gevuld, zijn anti-allergisch en het hele speelgoed is robuust en tegelijkertijd zacht en schattig. Al deze dingen maken het mogelijk om heel gemakkelijk verliefd te worden op zo'n uniek speelgoed.

Product added to wishlist