Grote pluche flamingo's XXL - knuffel flamingo enorme XXL speelgoed

Grote Pluche Flamingo's XXL - Knuffel Flamingo Enorme XXL Speelgoed

Grote pluche flamingo's knuffels - Hallo, ik ben flamingo!

Grote pluche flamingo’s knuffels – Felle kleuren, zachte veren en een goed humeur – dit is de perfect manier om mij te omschrijven! Ik kom uit een warm land, dus ik ben op zoek naar een vriend die mij vaak zal knuffelen, zodat ik het niet koud krijg! Flamingo’s zijn geweldige vrienden en liefdevolle familieleden.

Dit zul je snel merken, want ik vind het fijn om bij vriend te zijn, om hem te helpen bij alle situaties in het leven, en mijn favoriete bezigheid is natuurlijk wandelen, want zoals je al hebt gezien, heb ik lange poten!

Wij, flamingo’s knuffels, zijn een van de vriendelijkste wezens op de planeet en we willen al onze liefde en vreugde aan jou geven, mijn vriend! Ik hoop dat we elkaar snel zullen vinden!


Onze grote pluche flamingo’s XXL

Onze mooie, zachte en extreem schattige grote pluche flamingo’s zijn een geweldige keuze voor een geschenk. Dit pluche knuffeldier zal je niet onberoerd laten. Grote flamingo’s knuffels zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor je nog vele jaren plezier kunt hebben van dit grote pluche knuffeldier.

Onze grote pluche flamingo’s worden bij je afgeleverd:

Snel  – de flamingo’s worden binnen een paar dagen afgeleverd op het adres dat je hebt opgegeven, in de hele Europese Unie. En de koerier zal het pakket bij de deur afleveren!

Duurzaam – onze pluche flamingo’s zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor deze duurzaam zijn en zelfs bestand zijn tegen de meest intense liefde. Om deze reden worden deze knuffeldieren gekenmerkt door hun duurzaamheid en kracht.

Veilig – er worden alleen materialen gebruikt die veilig zijn voor kinderen en het milieu om onze pluche flamingo’s te maken. Aangezien alle producten van hoge kwaliteit zijn, kun je er zeker van zijn dat het knuffeldier niet kapot gaat tijdens het spelen. Flamingo's zijn gevuld met een antiallergische vulling, kinderen krijgen geen nare reacties of gezondheidsproblemen tijdens het spelen.


Verzorging van grote pluche flamingo’s

Deze grote pluche flamingo’s knuffels hebben geen speciale verzorging nodig. Je hoeft de flamingo alleen af en toe in de wasmachine of met de hand te wassen en te laten drogen. Vanwege het speciale materiaal dat wordt gebruikt voor de productie van dit knuffeldier, trekt het geen stof aan zodat de flamingo niet heel gewassen moet worden.

Het is echter belangrijk op te merken dat om de heldere en opvallende kleuren van de pluche flamingo XXL te behouden, het raadzaam is om het knuffeldier niet in direct zonlicht te laten staan

Product added to wishlist